Regionale Taxi Service biedt u de volgende diensten:


Ziekenvervoer

Dit houdt in dat onze chauffeurs de bagage van de klant naar de taxi brengen en de klant helpt met in- en uitstappen.

autoz (1)
Schiphol Airport editorial # 3 XXXL

Schipholvervoer

Wij verzorgen uiteraard ook Schipholvervoer om alvast ontspannen en comfortabel op vakantie of op reis te gaan.

U kunt uiteraard ook een taxi reserveren voor de terugkeer van uw vakantie of reis om u zo comfortabel en netjes mogelijk weer naar huis te vervoeren door een van onze gekwalificeerde taxichauffeurs.


Regiovervoer

U kunt ook bij ons gebruik maken van onze regiovervoer. Regionale Taxi Service biedt u de juiste service en kwaliteit aan zoals u dat van ons gewend bent. Wij rijden in de regio’s rondom Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Overveen ,Bloemendaal, Velserbroek ,Santpoort. Weet u niet zeker of wij ook naar uw gewenste bestemming rijden? Neem dan contact met ons op.

Taxi chauffeurs

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om uw zakelijke gasten en/of uw medewerkers op een professionele en comfortabele wijze te laten vervoeren? Dan zit u bij Haarlem Schiphol.taxi helemaal goed! Haarlemschiphol.taxi is dé ideale partner voor al uw zakelijke ritten.

Bent u een vaste klant van ons? Dan bieden wij u de mogelijkheid om op rekening te rijden. U zult dan maandelijks achteraf een factuur van uw vervoer toegestuurd krijgen van ons.

Groepsvervoer

Indien u een taxi of taxi bus tot en met maximaal 8 personen de hele dag wilt huren, dan is ook dit mogelijk. De keuze bestaat uit het huren van een sedan, stationwagen of een personenbus. Wilt u iets specifieker huren? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u uw wensen en onze mogelijkheden. uw taxi boeken

Taxi Centrale Haarlem

Schipholtaxi

Internationaal vervoer

Wij zijn tevens gespecialiseerd in internationaal vervoer. Indien u op een comfortabele manier internationaal wilt reizen dan hebben wij altijd een chauffeur voor u beschikbaar.

Taxi Nodig?